Healing kan gjerne finne sted i tannlegestolen, enten f?r/under/etter tannbehandling. Er det imidlertid behov for mer ro, har jeg et eget healingrom der vi kan trekke oss tilbake. Dette rommet er husets "hellige rom" og har en veldig spesiell og avslappet atmosfære. Her står en behandlingsbenk som kan stilles inn slik at klienten får sitte eller ligge mest mulig behagelig og slappe av, vekke fra hverdagens mas og tjas.

Selve healingen foreg?r ved at jeg ?pner meg som kanal for energi eller livskraft og overfører denne til klienten, enten ved direkte h?ådspålegning eller også til energifeltet rundt han/henne, også kalt auraen.  Kilden til energien er samme kilde som kilden til alt liv ellers; alt etter livssyn kan en si at energien kommer fra Gud, fra Universet eller fra Naturen. I alle tilfeller er det en god og utelukkende positiv energi. 

Under healingen har vi gjerne dempet meditasjonsmusikk i bakgrunnen.  Jeg benytter ofte også silketepper i regnbuens farger, krystaller og eteriske oljer som supplement under healingen  - og en sjelden gang røkelse.  Dersom klienten har behov for å snakke om noe han eller hun har på hjertet, har jeg absolutt taushetsplikt ang?ende det som kommer fram innenfor disse fire veggene. 

En healing-seanse på healingrommet varer vanligvis 45 minutter eller mer.  Det er viktig at mennesker som gjerne kommer langveisfra får opplevelsen av et lite pusterom i hverdagen.  Etter endt healing, får klienten hvile en stund, fortsatt på benken.  Deretter kommer en rolig tilbake til våken tilstand. Etter en slik healingseanse føler en seg gjerne tørst og det er viktig å drikke rikelig med friskt vann før en tar fatt på hjemveien.